Peuteropvang en VVE

Tarieven van de peuteropvang

Peuteropvang zonder VVE

Bij deze opvang neemt u altijd minimaal 3 ochtenden per week af. De producten die wij aanbieden zijn:

  • Peuteropvang zonder kinderopvangtoeslag: €2,92 (alleen voor ouders die niet werken of studeren en moet aangetoond worden met een inkomensverklaring)
  • Peuteropvang met kinderopvangtoeslag €10,28

Peuteropvang met VVE

Bij deze opvang neemt u altijd minimaal 3 ochtenden per week af. De producten die wij aanbieden zijn

  • VVE opvang zonder kinderopvangtoeslag: € 1,17 per uur (alleen voor ouders die niet werken of studeren en moet aangetoond worden met een inkomensverklaring)
  • VVE opvang met kinderopvangtoeslag: €9,78

Indien uw kind op een vaste dag niet naar de opvang kan komen en u heeft uw kind tijdig afgemeld, worden de uren voor de dag(delen) bij een servicetoegoed bijgeschreven. Dit tegoed kunt u binnen 12 maanden op een ander moment (mits er plek is) inzetten als incidentele opvang.

Meer over Kinderopvangtoeslag

Via de Belastingdienst kunt u een groot gedeelte van de kosten voor kinderopvang terugkrijgen. Ontvangt u kinderopvangtoeslag? Dan doen wij voor u een dubbelcheck met Belastingdienst/Toeslagen. Dat werkt zo: U als ouder vraagt de kinderopvangtoeslag zelf aan. Wij geven elke maand aan Belastingdienst/Toeslagen door hoeveel opvang u hebt afgenomen. Dit heet ‘gegevenslevering’. Zijn er opvallende verschillen? Dan kunt u een bericht krijgen van Belastingdienst/Toeslagen. U past zélf eventueel uw gegevens aan. Daardoor is de kans dat u later (veel) toeslag moet terugbetalen kleiner. Tip: check ook zélf regelmatig of uw toeslaggegevens nog kloppen. Dat kan op mijntoeslagen.nl of gebruik de kinderopvangtoeslag app van Belastingdienst/Toeslagen.


Ons LRKnummer voor de locatie KDV Keet in de Kerk is 930428584.