Dagopvang Keet in de Kerk in Roermond

Peuteropvang en VVE

 

 

 

Tarieven van de peuteropvang

Peuteropvang zonder VVE

Bij deze opvang neemt u altijd minimaal 2 ochtenden per week af. De producten die wij aanbieden zijn:

  • Peuteropvang zonder kinderopvangtoeslag: €2,79 (alleen voor ouders die niet werken of studeren)
  • Peuteropvang met kinderopvangtoeslag €9,84

Peuteropvang met VVE

Bij deze opvang neemt u altijd minimaal 3 ochtenden per week af. De producten die wij aanbieden zijn

  • VVE opvang zonder kinderopvangtoeslag: € 1,12 per uur (alleen voor ouders die niet werken of studeren)
  • VVE opvang met kinderopvangtoeslag: €9,36

 

Indien uw kind op een vaste dag niet naar de opvang kan komen en u heeft uw kind tijdig afgemeld, worden de uren voor de dag(delen) bij een ruiltegoed bijgeschreven. Dit tegoed kunt u binnen 12 maanden op een ander moment inzetten als incidentele opvang.

 

Meer over Kinderopvangtoeslag

Via de Belastingdienst kunt u een groot gedeelte van de kosten voor kinderopvang terugkrijgen. Ontvangt u kinderopvangtoeslag? Dan doen wij voor u een dubbelcheck met Belastingdienst/Toeslagen. Dat werkt zo: U als ouder vraagt de kinderopvangtoeslag zelf aan. Wij geven elke maand aan Belastingdienst/Toeslagen door hoeveel opvang u hebt afgenomen. Dit heet ‘gegevenslevering’. Zijn er opvallende verschillen? Dan kunt u een bericht krijgen van Belastingdienst/Toeslagen. U past zélf eventueel uw gegevens aan. Daardoor is de kans dat u later (veel) toeslag moet terugbetalen kleiner. Tip: check ook zélf regelmatig of uw toeslaggegevens nog kloppen. Dat kan op mijntoeslagen.nl of gebruik de kinderopvangtoeslag app van Belastingdienst/Toeslagen.


Ons LRKnummer voor de locatie KDV Keet in de Kerk is 930428584.

Buitenschoolse opvang Keet in de Kerk in Roermond Dagopvang Keet in de Kerk in Roermond Kinderdagverblijf Keet in de Kerk in Roermond Particuliere opvang in Roermond