Buitenschoolse opvang Keet in de Kerk in Roermond

Het team van Kinderopvang Keet in de Kerk

 

 

 

Ons Team

danielle; Kinderopvang Keet in de kerk

Danielle, oprichter en directeur van Kinderopvang Keet in de Kerk 

Ik woon met mijn drie kinderen in Roermond. Na mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik deeltijd begonnen met de masteropleding management wetenschappen. Naast deze studie heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt op het gebied van financiën. Na enige tijd kwam de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden. In 2009 heb ik de stap gezet om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Na een uitgebreide verbouwing kon in februari 2010 de deuren van Kinderopvang Keet in de Kerk geopend worden.

Ik ben verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer en de kwaliteit en financiën van de kinderopvang. Ik heb een team van enthousiaste mensen achter me staan die er voor zorgen dat het elke dag weer 'Keet' is voor de kinderen. 

Nicole; Kinderopvang Keet in de kerk

Nicole, Pedagogisch coach, Teamleider en Pedagogisch coach 0 en 1 jarigen groep 

Ik ben Nicole, getrouwd met Rob en heb vier kinderen, Daan Joost en onze tweeling Bram en Eva. In mijn vrije tijd ben graag bezig met koken, lezen en klus en knutsel ik graag. Voor ik bij Keet in de kerk ben komen werken heb ik eerst de opleiding Agogisch werk gedaan en ben hierna de opleiding voor Z-verpleegkundige gaan doen op St Anna in Heel. Waar ik zorgde voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt ben ik de ouderenzorg in gegaan en heb 10 jaar in een verpleeghuis gewerkt. Vanaf januari 2010 mag ik babytjes en dreumesen bij Keet in de kerk een leuke dag bezorgen, en verzorgen. Wat ik met veel plezier doe.

Ingrid; Kinderopvang Keet in de kerk

Ingrid, pedagogisch medewerker op de 0 jarigen groep.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Na mijn opleiding Kinderverzorging Jeugdverzorging heb ik gewerkt als klassenassistente op een zmlk school.  Aansluitend ben ik tien jaar werkzaam geweest in de zwakzinnigenzorg als groepsbegeleidster. Na het lezen van een vacature voor groepsleidster in de kinderopvang begon het te kriebelen en besloot ik hierop te solliciteren. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een ander dagverblijf mocht ik solliciteren bij Keet in de kerk en tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen. Sinds oktober 2010 werk ik hier met veel plezier. Na een start bij de peutergroep heb ik de overstap gemaakt naar de babygroep waar ik met veel plezier voor de kleintjes zorg. Recent heb ik een cursus babymassage gevolgd om zo net dat beetje extra te kunnen geven aan onze kinderen. Het is iedere dag weer leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ieder op zijn eigen manier.

Patty; Kinderopvang Keet in de kerk

Patty, pedagogisch medewerker op de 0 jarigen groep.

Vanaf november 2011 ben ik begonnen met werken bij Keet in de Kerk. Samen met mijn vriend Luc en mijn zoontje Jules woon ik in Linne. Nadat ik mijn opleiding SPW 4 heb afgerond ben ik werkzaam geweest als au-pair in Zwitserland en heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in de kinderopvang en de BSO. Ik vind het mooi om de kinderen hun eerste stapjes te zien zetten en hun eerst woordjes te horen zeggen, maar ook het verzorgen en knuffelen met de kinderen vind ik geweldig. Het stimuleren en het begeleiden van de kinderen bij hun grote avontuur, hun mogelijkheden en talenten blijft een mooi beroep!

 

Natasja; Kinderopvang Keet in de kerk

Natasja, pedagogisch medewerker op de 1 jarigen groep.

Ik ben Natasja, moeder van 2 schattekoppen: Dana en Aimėe. Woonachtig in Roermond met manlief en de kids.  Per 1 november 2021 mag ik het team van Keet versterken en daar kijk ik ontzettend naar uit! Zo is Keet destijds voor mij de doorslaggevende factor geweest om de opleiding spw4 te volgen en te behalen.  Zo is werken met kinderen mijn grote passie, ik doe het met veel liefde en plezier. Het is zo bijzonder om iedere dag de ontwikkeling van ieder kind te mogen zien! Je ziet de kindjes ontwikkelen tot hele eigen persoontjes. Ik vind het belangrijk om een fijne en huiselijke sfeer te creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen, veel plezier hebben en zichzelf kunnen en mogen zijn Wat keet in kerk voor mij zo bijzonder maakt is dat zowel ouders, kindjes als collega’s met warmte en respect worden behandeld. Je mag jezelf zijn! Het is huiselijk en knus en je voelt je er echt meteen thuis, dat is bij mij zeker het geval! 

Esmeralda; Kinderopvang Keet in de kerk

Esmeralda, pedagogisch medewerker op de 0 jarigen babygroep.

Ik ben Esmeralda en woon samen met mijn vriend en ons hondje Kenzo in Roggel. Vanaf 1 januari mag ik met veel plezier het team van Keet komen versterken en kijk er erg naar uit om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging. In 2020 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond en daarna ben ik meteen gaan werken in de kinderopvang. Werken met kinderen is mijn passie en vind het mooi om ze te kunnen helpen bij het ontwikkelen, ze te zien groeien en ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf mogen zijn want ieder kind is uniek. In mijn vrije tijd ga ik er graag dagjes op uit en maak ik graag een wandeling met ons hondje.

 

Niels; Keet in de Kerk

Niels , Pedagogisch medewerker op de 0 jarigen groep.

Ik ben geboren op 2 november 2003 en woon in Swalmen samen met mijn ouders en broer. In 2020 heb ik mijn VMBO GT diploma Zorg en Welzijn behaald. Tijdens deze opleiding heb ik 2 keer met veel plezier een korte stage gelopen bij Keet in de Kerk. Hierna wist ik zeker dat ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 wilde gaan volgen. Vanaf september 2020 ben ik gestart met de BBL-opleiding bij het Vista College in Sittard en werk ik met veel plezier bij Keet in de Kerk. In mijn vrije tijd geef ik volleybal training aan kinderen of sport ik zelf. Ook vind ik het leuk om samen met kinderen te spelen en te ontdekken.

Christel; Kinderopvang Keet in de kerk

Christel, pedagogisch medewerker op de 0 jarigen groep.

Mijn naam is Christel en ik mag vanaf maart 2022 lid van de “Keet”-club worden. Ik ben trotse moeder van 2 volwassen dochters, houd van lezen, schrijven, wandelen, klussen en livemuziek. Dus een festivalletje op zijn tijd vind ik heerlijk. Mijn ervaring in de kinderopvang telt inmiddels ruim 20 jaar. Ik was de meeste tijd in de babygroepen te vinden, maar heb ook ervaring met peuters en als leidinggevende. Daarnaast ben ik ook heel blij met de ervaringen die ik heb opgedaan in mijn 2 zeer waardevolle “werk-uitstapjes” naar de zorg (gehandicapten en ziekenhuis) Ik heb de keuze gemaakt om na ruim 10 jaar toch weer terug te gaan naar mijn grootste liefde op werkgebied de kinderopvang. Ik wil jullie graag ontmoeten en jullie kinderen heerlijke, gezonde, ontspannen en interessante leef-momenten bezorgen.

Yvonne; Kinderopvang Keet in de kerk

Yvonne, Pedagogisch Medewerker op de 0 jarigen groep.

Ik woon samen met mijn man Rik en dochter Pomme in Swalmen. Wij hebben een oud huis gekocht en zijn bezig met de renovatie hiervan. Ik mag werken met de babys en dreumessen vanaf 1 oktober 2022. Ik ben geschoold als persoonlijk begeleider niveau 4 en school me momenteel op pedagogisch vlak bij om in de kinderopvang te kunnen werken. Ik geniet elke dag ervan om die kleintjes te zien spelen en vooral lachen. Ik help ze hier graag bij door gek te doen en voer de meest interessante (non-)verbale gesprekken met de allerkleinsten. 

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met muziek maken bij de harmonie in Thorn (geiten), roeien op de maas in Roermond en tijd doorbrengen met mijn gezin en familie. Ik ben helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur en leer jullie graag allemaal kennen!

 

Desirée; Kinderopvang Keet in de kerk

Desirée, Pedagoog, Pedagogisch beleidsmedewerker & VVE Coach

Ik woon met mijn man, dochter en zoon in Haelen. In november 2010 ben ik als stagiaire begonnen bij Keet in de Kerk. Na een jaar stage ben ik overgestapt naar de BBL-opleiding SPW 4 waardoor ik leren en werken bij Keet in de kerk kon combineren. In 2012 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik op de peutergroepen gaan werken. Ik bleef leergierig en was erg geïnteresseerd in de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Ik ben ben dan ook aansluitend de deeltijdopleiding Pedagogiek gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond. Na inmiddels 10 jaar werkervaring binnen de kinderopvangsector wilde ik meer uitdaging voor mezelf, maar ook meer kwaliteitsverhoging binnen Keet in de kerk op het gebied van ondersteuning en begeleiding van kinderen, collega’s en ook ouders met een hulpvraag. Aangezien ik de opleiding Pedagogiek gevolgd heb, wilde ik hier meer mee doen en kwam ik met het voorstel om als pedagoog aan de slag te gaan binnen Keet in de kerk. Ik ben dan ook heel dankbaar dat me deze kans gegeven is en ik vanaf september 2021 aan de slag ben gegaan als pedagoog bij de Keet in de kerk. 

 

Nathasja; Kinderopvang Keet in de kerk

Nathasja, Pedagogisch coach en teamleider van de 2 en 3 jarigen groep.

Ik woon in Roermond met mijn vriend en twee kinderen. Tijdens mijn SAW-4-opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij Keet in de Kerk, waar ik mij vanaf dag 1 erg thuis heb gevoeld. Na 3,5 jaar heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en kreeg ik in augustus 2013 de kans om hier bij Keet in de Kerk aan een nieuw avontuur te beginnen. Inmiddels heb ik ook de opleiding pedagogisch coach afgerond.

Tilly; Kinderopvang Keet in de kerk

Tilly, pedagogisch medewerker op de 2 jarigen groep en peuteropvang de Tovertuin

Samen met mijn man Rob en onze dochters Fleur en Floor woon ik net buiten Leeuwen. Na mijn opleiding Agogisch Werk heb ik de Z-opleiding gevolgd. Na 12 jaar werken in een woongroep voor verstandelijk gehandicapten, heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang, waar ik 14 jaar heb gewerkt in groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Hoe peuters zich ontwikkelen inspireert en motiveert mij enorm.Bij Keet in de Kerk staat de eigen beleving van het kind centraal, dit maakt elke dag weer opnieuw speciaal en uitdagend. In mijn vrije tijd zit ik bij de scouting, ga geregeld met een cliënte van huize St. Anna op stap. Met ons gezin zijn we sociaal actief in het verenigingsleven van Leeuwen.Vanaf 1 juli 2014 duik ik samen met de kinderen,collega’s en ouders in een nieuw avontuur bij Keet in de Kerk.

Susan; Kinderopvang Keet in de kerk

Susan, pedagogisch medewerker op de 3 jarigen groep en peutergroep de Tovertuin

Hallo allemaal, bij deze wil ik mij graag even voorstellen; Ik ben Susan Kruisheer en ik woon met mijn gezin in Baarlo. Nu mijn 3 kinderen wat groter, ouder, zelfstandiger en wijzer zijn komt er wat ruimte om het onderwijs weer in te gaan. Het lijkt mij super fijn om met de kinderen aan de slag te gaan. Zodra ik Keet in kerk zag voelde ik mij op mijn plaats. Wat een lieve mensen werken daar en wat een mogelijkheden om samen met de kinderen uitdagingen aan te gaan. Heerlijk spelen, zingen, dansen en knutselen en samen veel ontdekken. Daarnaast heb ik in Panningen een eigen balletstudio voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus ik ben een bezig bijtje die een super gezellige plek heeft gevonden.

Bianca; Kinderopvang Keet in de kerk

Bianca, pedagogisch medewerker op de 2 jarigen groep.

Ik ben getrouwd met Jack en we hebben twee jongens, Juul en Rick. Vanaf 1 juli 2019 ben ik werkzaam bij Keet in de Kerk. Na een periode als vrijwilliger gewerkt te hebben in een peuterspeelzaal had ik besloten om de opleiding SPW 3 te gaan volgen. De veelzijdigheid van dit beroep en de ervaring dat elk kind anders is, is wat voor mij dit beroep zo bijzonder maakt. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf in Herten. Nu mijn kinderen oud genoeg zijn heb ik besloten om eens verder te kijken. Keet in de Kerk sprak mij al langer aan en na het zien van de juiste vacature heb ik meteen gesolliciteerd. In mijn vrije tijd ben ik graag in buiten bezig, geniet ik ervan om samen met mijn gezin er op uit te gaan, maak ik lange wandelingen met de hond en als er nog tijd over is lees ik graag een boek.

Manon; Kinderopvang Keet in de kerk

Manon, pedagogisch medewerker op de 2 jarigen groep.

Ik woon samen met mijn vriend Ralph in Roermond. 

Ik vind het ontzettend leuk dat ik binnen Keet in de Kerk een plekje heb gekregen om mijn passie, het werken met kinderen te delen. Vanaf jonge leeftijdwerk ik al met kinderen en heb dan ook al ruim 10+ jaren ervaring. Die ervaringen hebben mij positief beïnvloed en de drive gegeven om in dit vakgebied te blijven werken.

Na het afronden van mijn opleiding als sociaal pedagogisch werker, ben ik niet gelijk kunnen starten in een kinderdagopvang. Ik ben particulier gaan oppassen en ben gaan werken in een kidscorner gevestigdin een sportcentrum. Vervolgens ben ik als gastouder bij diverse gezinnen geweest, wat ik ook erg leuk heb gevonden. Even later ben ik op verschillende groepen gezet binnen diverse dagverblijven waardoor ik een sterke voorkeur heb ontwikkeld voor de peutergroepen.

Ik ben graag buiten en creatief bezig! We maken het gezellig!

Ryanne; Kinderopvang Keet in de kerk

Ryanne, Pedagogisch medewerker op de 2 jarigen groep.

Hoi, ik ben Ryanne en woon met mijn vriend en 2 kinderen in Herten. Na ongeveer 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel heb ik vorig jaar de stap gezet om mijn hart te gaan volgen en heb ik in een jaar tijd de opleiding voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker gedaan en behaald. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Verder heb ik nog een eigen paard waar ik mijn overige vrije uurtjes te vinden ben. Vanaf december zal ik werkzaam zijn bij Keet in de Kerk. Hier hoop ik me de komende jaren nog verder te ontwikkelen en bij te leren. Ik heb super veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging!

Marloe; Kinderopvang Keet in de kerk

Marloe, Pedagogisch medewerker op de 3 jarigen groep.

Ik ben Marloe, woonachtig in roermond. Vanaf 1 september 2021 versterk ik het keet in de kerk team. Ik wilde altijd al stage lopen in een groene opvang maar had nooit deze kans gekregen. Mijn zus had Keet op internet gevonden en hun visie sprak mij meteen aan. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma gehaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Na mijn slagen ben ik direct bij keet komen solliciteren. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig en sport ik veel. Ook ben ik graag creatief bezig met tekenen en maak ik graag foto's. Ook bezoek ik musea's en vind ik het leuk om dagjes uit te gaan. Ik zit hier enorm op mijn plek!

 

Maike; Kinderopvang Keet in de kerk

Maike, Pedagogisch coach en teamleider BSO

Ik ben op 03-12-1985 geboren te Zoetermeer, ik heb 3 kinderen, en mijn hobby’s zijn sport en spel, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden. Ik werk al jaren in de kinderopvang. Ik heb in grote en in kleine organisaties gewerkt, op het kinderdagverblijf, maar grotendeels op de buitenschoolse opvang. Verder ben ik teamcoach in een grote organisatie, en locatiemanager in een kleine organisatie geweest. Sinds september 2010 ben ik werkzaam bij Keet in de Kerk. Ik heb de training “triple p” een aantal jaren geleden behaald. Een training die gericht is op het positief opvoeden van kinderen en opvoedingsondersteuning biedt.

Anne Marie; Keet in de Kerk

Anne Marie, pedagogisch medewerker op BSO de Keetclub en BSO Keet in de Kerk.

Ik ben Annemarie, getrouwd en moeder van twee bijna volwassen kinderen. Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een van de vaste gezichten van de Keetclub. Samen met mijn collega's bezorg ik jullie (7+) kinderen een gezellige middag(en). Met mijn achtergrond als docent handvaardigheid kunnen jullie ervan uit gaan dat er veel creativiteit aangeboord gaat worden. Naast creativiteit in de breedste zin van het woord vind ik het een uitdaging om met kinderen te brainstormen over hun wensen en behoeften en deze in kaart te brengen zodat iedereen het naar z’n zin heeft bij de buitenschoolse opvang. Mijn credo is dan ook..niks moet en (bijna) alles mag!

Anjes; Keet in de Kerk

Anjes, pedagogisch medewerkers op BSO de Keet trappers en BSO Keet in de Kerk

Samen met mijn man, twee dochters en een zoon woon ik in Roermond. Tot de geboorte van mijn oudste ben ik lerares in het basisonderwijs geweest. Hierna heb ik jaren als gastouder gewerkt voor het gastouderbureau midden Limburg. Inmiddels zijn mijn kinderen alweer een stuk ouder, en merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Ik ging op zoek naar een werkplek buiten de deur, en heb dit gevonden bij Keet in de kerk. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij Keet in de kerk. Zelf ben ik een creatieveling; knutselen, schilderen, tekenen, kleien... Allemaal leuk! Daarnaast vind ik het heerlijk om lange wandelingen te maken met onze hond.

Marlé; Keet in de Kerk

Marlé, pedagogisch medewerker op BSO de Keet trappers en BSO Keet in de Kerk

Ik heet Marlé en woon in Heythuysen. Ik ben moeder van 3 volwassen uitwonende kinderen, een zoon en een tweeling, 2 dochters. Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt, met veel plezier. Daarna heb ik een praktijk gehad als interieurstyliste, ik vind het heerlijk om met creatieve dingen bezig te zijn. In mijn vrije tijd keramiek ik, lees en wandel graag. Naast mijn liefde om met kleine kinderen te werken ben ik trainer mindfulness, deze combi is een mooie balans en ik kijk graag door speciale ogen naar ieder kind. Elk kind de noodzakelijke veiligheid en vertrouwen bieden staat bij mij hoog in het vaandel.

Daani; Keet in de Kerk

Daani, pedagogisch medewerker op BSO Keet in de Kerk.

Samen met mijn vriend en mijn lieve stiefzoontje woon ik in Melick. Van kleins af aan hield ik ervan om voor mijn zusjes en natuurlijk mijn poppen te zorgen. 

Sinds februari 2020 werk ik als bso- en peuterleidster bij de kerk en al snel mocht ik ook bij de keetclub werken. Het allerleukst om te doen vind ik bakken, maar ook leuke dans- en sportactiviteiten zijn wel mijn ding. Ik ben blij dat ik een juf mag zijn en doe mijn werk graag. 

Vicky; Keet in de Kerk

Vicky, pedagogisch medewerker op BSO Keet in de Kerk en BSO de Keet trappers

Ik woon samen met mijn hond Bobby in Roermond. Vanaf mei 2021 kom ik het BSO-team bij Keet in de Kerk versterken. Ik heb sinds 2017 mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker en heb al een aantal jaar ervaring met het werken met kinderen. Ik ben in het verleden leiding geweest bij Jong Nederland Swalmen en heb, voordat ik hier kwam, ook op een buitenschoolse opvang gewerkt.

In mijn vrije tijd bak en kook ik graag en ben ik creatief bezig, ik hoop dit ook op de BSO te kunnen gaan doen! Verder vind ik het fijn om lange wandelingen te maken met mijn vriend en de hond, ga ik graag naar concerten en festivals en ben ik altijd in voor een bordspelletje. Ik kijk uit naar een gezellige en leerzame tijd bij Keet in de Kerk, tot snel!

 

Käthy; Keet in de Kerk

Käthy, pedagogisch medewerker op BSO Keet in de Kerk.

Ik ben geboren in 1962 en al heel lang getrouwd met Arnold. We hebben 3 kinderen – Rik, Vera en Simon – die inmiddels volwassen zijn en hun eigen weg gaan, en ik ben oma van Elena, Yehven en Nora. We hebben ook een hond: Floki. We komen eigenlijk van de andere kant van de Maas, maar wonen sinds 2012 jaar met veel plezier in Swalmen. Mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn: kleinkinderen, hond, tuinieren, wandelen in de natuur en lezen. Ik ben mijn ‘carrière’ ooit gestart als Verpleegkundige A met oncologie-specialisatie, maar ben er, via vrijwilligerswerk op de peuterspeelzaal en het begeleiden van verrijkingsgroepen (voor kinderen die méér aankunnen dan het gemiddelde niveau in de klas) op de basisschool van onze kinderen, achter gekomen dat mijn passie ligt in het werken met kinderen. Na een (bijna afgeronde) studie HBO Pedagogiek, waarin ik als stagiaire en (beleids)medewerker bij de Gemeenten Weert, Nederweert en Leudal heb gewerkt, heb ik ontdekt dat ik het blijste word van werken in de kinderopvang/BSO. En dat doe ik inmiddels al een aantal jaren met veel plezier! Omdat ik gezond opgroeien voor kinderen erg belangrijk vind, en dit bij Keet in de Kerk ook in de visie en het beleid verankerd ligt, ben ik Coach Gezonde Kinderopvang geworden. Vanuit die functie ga ik proberen iedereen te informeren en te inspireren. Om meer te kunnen bieden heb ik cursussen gevolgd voor het geven van weerbaarheidstraining aan kinderen. Ik zie het als een geweldige uitdaging om samen met mijn collega’s voor ieder kind de voorwaarden te creëren waarbinnen het zich optimaal kan ontwikkelen. Standaard kinderen bestaan niet! Ze zijn allemaal uniek, en zo rijk van zichzelf! Het is geweldig om hen – in goed contact met de ouders – te mogen begeleiden bij het groter groeien! 

Elisa; Kinderopvang Keet in de kerk

Elisa, All-round pedagogisch medewerker

Ik woon in Roermond en vanaf 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Keet in de kerk. Ik heb de opleiding onderwijsassistent niveau 4 behaald en ik ben toen als vakantiekracht begonnen bij een kinderdagverblijf in Roggel, hier heb ik met veel plezier gewerkt. Ik wilde graag doorstuderen en dus begon ik aan de opleiding ‘social work’ in Sittard, na een jaar studeren op het HBO, heb ik er toch voor gekozen om terug het werkveld in te gaan, de studie bleek achteraf anders te zijn dan ik had verwacht. Ik vind het mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten, het is mooi om hier op in te kunnen spelen door middel van activiteiten en spel aan te bieden. 

Yasmina; Kinderopvang Keet in de kerk

Yasmina, Leerling pedagogisch medewerker

IIk ben 23 jaar oud en woonachtig in Roermond. Mijn hobby's zijn uiteten gaan met vrienden en ik vind het ook leuk om op reis te gaan. Ik heb 2 jaar de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en afgerond. Ik heb een eigen schoonheidssalon geopend en ook een cursus Engels gevolgd om les te geven in het buitenland. Ik heb ook altijd interesse gehad in het leren van verschillende talen en culturen. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan en voor mij zelf ben begonnen heb ik toch besloten om een andere leerweg te kiezen en meer kennis op te doen in de zorg sector. Ik heb altijd interesse gehad in de zorg alleen heb ik altijd moeite gehad in het vinden van de juiste opleiding. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker heeft mij erg aangesproken omdat ik altijd interesse heb gehad in de ontwikkeling en het begeleiden van kinderen. Nu zit ik op Vista College en doe ik de BBL- opleiding niveau 4. Ik loop nu al aantal weken stage bij Keet in de Kerk, en heb het erg naar mijn zin.

Patricia; Keet in de Kerk

Patricia, Huishoudelijk medewerker