Nieuws

 
Kinderdagverblijf Keet in de Kerk in Roermond

Vacature

 

Wij zijn op zoek naar een 

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO (m/v) 

voor 17 uur per week 

 

Functie omschrijving: 

Als Pedagogisch Medewerker op de buitenschoolse opvang ben je verantwoordelijk voor de naschoolse opvang (14:30 tot maximaal 19:00) en de verzorging van een groep kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar en voor het contact met ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de schoolvakantie en studiedagen ben je verantwoordelijk voor de opvang van deze doelgroep gedurende de gehele dag en werkt samen met het BSO-team een activiteitenprogramma uit en voert dit volgens plan uit. 

 

Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en speelt hierop in door ze een veilige omgeving met daarin uitdagende activiteiten en materialen aan te bieden. Je draagt zorg voor een optimale ontplooiing van de kinderen en reageert adequaat op hun behoeften. Je rapporteert en documenteert aan ouders/verzorgers en collega's door middel van digitale dagboekbeschrijvingen, foto 's en observatieverslagen.

 

Je voert je werk zelfstandig uit binnen een team, in overeenstemming met onze pedagogische- en kwaliteitsideeën. Je zorgt voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Je stimuleert de kinderen om zich verder te ontwikkelen door activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit, natuur en techniek en samen spelen. 

 

Functievoorwaarden: 

Je bent minimaal in het bezit van een SPW3 opleiding (of vergelijkbaar) en bent in het bezit van een rijbewijs B (schakel).

 

Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van sport, cultuur, creatief en natuur. Naast een ondernemende en flexibele instelling, beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt kritisch naar jezelf kijken. Je bent betrokken, sensitief, loyaal en neemt je werk serieus. Je beschikt over een ruime pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen en bent geïnteresseerd in het verder ontwikkelen van een pedagogiek op basis van de Reggio Emilia benadering.

 

Een geldig BHV diploma en kinder EHBO diploma is een pré. 

 

 

Wat bieden wij? 

Een salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 6)

Huiselijke sfeer

Collectieve Zorgverzekering

Inspraak en zelfstandigheid

Afwisselend en uitdagend werk door het grote aanbod van activiteiten 

Goede pensioenregeling 

 

Solliciteren? 

Je kan je sollicitatiebrief sturen met CV naar info@keetindekerk.com 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Danielle Knapen of Maike Kempen op telefoonnummer 0475-211502

 

 

 

 

 

OPENING NIEUWE BSO LOCATIE

KINDEROPVANG Keet in de kerk OPENT OP 19 AUGUSTUS 2019 EEN NIEUWE LOCATIE VOOR BUITENSCHOOLSE OPVANG in samenwerking met voetbalvereniging SVC2000 in het clubhuis van voetbalvereniging SVC2000 aan de Jagerstraat 1 Roermond, onder de naam 

BSO de KEET trappers!

Een mooie toevoeging aan de reeds bestaande BSO locaties in Leeuwen. 

Toen Arno Bendermacher, voorzitter van  SVC2000, ons benaderde voor het openen van een locatie in het clubhuis, hoefden we niet lang na te denken. Sport en bewegen is positief voor de ontwikkeling van kinderen, de dagelijkse sportieve activiteiten sluiten dan ook goed aan bij onze kernwaarden. 

Dankzij de goede communicatie en het optimale meedenken van twee kanten denken wij iets heel moois neer te gaan zetten.  Deze betrokken manier van werken creëert een onderlinge verbondenheid.En dat is precies het gevoel dat ook past bij Keet in de Kerk als organisatie. 

De locatie kent door de sportvelden een heel ruimtelijke omgeving met veel mogelijkheden. 

Op de Sport BSO stimuleren wij de kinderen hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen middels een gevarieerd aanbod aan sport en spelactiviteiten, welke passen bij hun ontwikkelingsfase.
Hierdoor leren kinderen onder meer behendig te worden, hun grenzen te verkennen, door te zetten als het even tegenzit en samen te werken met andere kinderen.
De sportactiviteiten worden begeleid door pedagogisch medewerkers en stagiaires. Naast de sportactiviteiten is er volop gelegenheid tot vrij spelen, knutselen, buitenspelen en om mee te doen aan extra activiteiten zoals koken. Hiervoor hebben wij een prachtige horeca keuken ter beschikking! 

Er zal gestart worden met 1 groep op de maandag, dinsdag en donderdag. De locatie biedt buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar. Vanuit diverse basisscholen in de buurt halen wij kinderen op, zoals de Montessorischool, Basisschool Neel en OBS de Brink. Uiteraard zijn andere scholen in de omgeving ook mogelijk! De kinderen van de Montessorischool en BS Neel zijn niet meer afhankelijk van taxivervoer en zullen met de pedagogisch medewerksters naar de locatie lopen. 

Wilt u een kijkje nemen? Dat kan! 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Maike Kempen op 0475-211502 of via maikekempen@keetindekerk.com. Bij interesse in het afnemen van opvang kunt u terecht bij de Danielle Knapen op 0475-211502 of via info@keetindekerk.com.

 
 
Kinderopvang Keet in de kerk
Adres
Burgemeester Thomas Wackersstraat 56a
6041 AL Roermond
Routebeschrijving
Telefoon
0475-211502
E-mail

Openingstijden
Maandag 06:30-19:00
Dinsdag 06:30-19:00
Woensdag 06:30-19:00
Donderdag 06:30-19:00
Vrijdag 06:30-19:00

Kinderopvang Keet in de Kerk is 52 weken in het jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.
Op verzoek zullen wij de deuren ook al om 6.30 of 07.00 uur openen en kunnen wij langer open blijven tot 19.00 uur.

Er zijn een aantal dagen in het jaar dat wij gesloten zijn, en wel op:

  • Nieuwjaarsdag
  • 2e paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • 2e pinksterdag
  • 1e en 2e kerstdag