Kinderdagverblijf Keet in de Kerk in Roermond

Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

voor 8 uur per week

Functie omschrijving:

De functie medewerker technische dienst kenmerkt zich door het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, tuin, inventaris en speelgoed.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen en inventaris, zodanig dat andere medewerkers en klanten van de organisatie op een veilige wijze van de gebouwen en overige voorzieningen gebruik kunnen maken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein, zodanig dat medewerkers en klanten van de organisatie op een veilige wijze zich op het terrein van de organisatie kunnen begeven.

Daarnaast beheer je materiaal en gereedschap, onderhoudt het het gereedschap en koopt materialen en onderdelen in ten behoeve van eigen werkzaamheden, conform daartoe geldende afspraken.

Je neemt deel aan interne activiteiten, zodanig dat de werkzaamheden in de onderneming zo goed mogelijk doorgang kunnen vinden.

Functie voorwaarden:

• VMBO werk- en denkniveau, eventueel een voor de functie relevante (technische) opleiding.
  • Technisch inzicht.
  • Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.
  • Affiniteit met materiaal, machines en apparatuur.
  • Correct gedrag in persoonlijke contacten.
  • Zorgdragen voor veiligheid en hygiëne met betrekking tot eigen werkzaamheden.
  • Het zelfstandig kunnen uitvoeren van opgedragen werkzaamheden binnen gestelde richtlijnen.
  • Beschikt over een aanhangwagen

Wat bieden wij?

- Een salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 4)

- Collectieve Zorgverzekering

- Inspraak en zelfstandigheid

- Afwisselend en uitdagend werk

- Goede pensioenregeling

Solliciteren?

Je kan je sollicitatiebrief sturen met CV naar info@keetindekerk.com

Voor meer info kunt u contact opnemen met Danielle Knapen via bovenstaand mail adres.

Kinderopvang Keet in de kerk
Burgemeester Thomas Wackersstraat 56a
6041 AL Roermond

Maandag 06:30-19:00
Dinsdag 06:30-19:00
Woensdag 06:30-19:00
Donderdag 06:30-19:00
Vrijdag 06:30-19:00

Kinderopvang Keet in de Kerk is 52 weken in het jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.
Op verzoek zullen wij de deuren ook al om 6.30 of 07.00 uur openen en kunnen wij langer open blijven tot 19.00 uur.

Er zijn een aantal dagen in het jaar dat wij gesloten zijn, en wel op:

• Nieuwjaarsdag
  • 2e paasdag