Kinderdagverblijf Keet in de Kerk in Roermond

Wij zijn op zoek naar een

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO (m/v)

voor 17 uur per week

Functie omschrijving:

Als Pedagogisch Medewerker op de buitenschoolse opvang ben je verantwoordelijk voor de voor- en  naschoolse opvang en de verzorging van een groep kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar en voor het contact met ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de schoolvakantie en studiedagen ben je verantwoordelijk voor de opvang van deze doelgroep gedurende de gehele dag en werkt samen met het BSO-team een activiteitenprogramma uit en voert dit volgens plan uit.

Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en speelt hierop in door ze een veilige omgeving met daarin uitdagende activiteiten en materialen aan te bieden. Je draagt zorg voor een optimale ontplooiing van de kinderen en reageert adequaat op hun behoeften. Je rapporteert en documenteert aan ouders/verzorgers en collega's door middel van digitale dagboekbeschrijvingen, foto 's en observatieverslagen.

Je voert je werk zelfstandig uit binnen een team, in overeenstemming met onze pedagogische- en kwaliteitsideeën. Je zorgt voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Je stimuleert de kinderen om zich verder te ontwikkelen door activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit, natuur en techniek en samen spelen.

Functievoorwaarden:

Je bent minimaal in het bezit van een SPW3 opleiding (of vergelijkbaar) en bent in het bezit van een rijbewijs B (schakel).

Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van sport, cultuur, creatief en natuur. Naast een ondernemende en flexibele instelling, beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt kritisch naar jezelf kijken. Je bent betrokken, sensitief, loyaal en neemt je werk serieus. Je beschikt over een ruime pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen en bent geïnteresseerd in het verder ontwikkelen van een pedagogiek op basis van de Reggio Emilia benadering.

Een geldig BHV diploma en kinder EHBO diploma is een pré.

Wat bieden wij?

Een salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 6)

Huiselijke sfeer

Collectieve Zorgverzekering

Inspraak en zelfstandigheid

Afwisselend en uitdagend werk door het grote aanbod van activiteiten

Goede pensioenregeling

Solliciteren?

Je kan je sollicitatiebrief sturen met CV naar info@keetindekerk.com

Voor meer info kunt u contact opnemen met Danielle Knapen of Maike Kempen op telefoonnummer 0475-211502

Wij zijn op zoek naar een

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VSO (m/v)

voor 10 uur per week

Functie omschrijving:

Als Pedagogisch Medewerker op de voorschoolse opvang ben je verantwoordelijk voor de opvang en de verzorging van een groep kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar en voor het contact met ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken. De werktijden zijn dagelijks van 06:20 of 07:20 tot 09:00 uur.

Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en speelt hierop in door ze een veilige omgeving aan te bieden. Je draagt zorg voor een optimale ontplooiing van de kinderen en reageert adequaat op hun behoeften. Je rapporteert en documenteert aan ouders/verzorgers en collega's door middel van digitale dagboekbeschrijvingen, foto 's en observatieverslagen.

Je voert je werk zelfstandig uit binnen een team, in overeenstemming met onze pedagogische- en kwaliteitsideeën. Je zorgt voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Je bent verantwoordelijk voor het logistieke proces van het ophalen en brengen van de kinderen naar en van school naar de opvanglocatie(s) middels de diverse vervoersmogelijkheden.

Functievoorwaarden:

Een geldig BHV diploma en kinder EHBO diploma is een pré.

Wat bieden wij?

Een salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 6)

Huiselijke sfeer

Collectieve Zorgverzekering

Inspraak en zelfstandigheid

Goede pensioenregeling

Solliciteren?

Je kan je sollicitatiebrief sturen met CV naar info@keetindekerk.com

Kinderopvang Keet in de kerk
Burgemeester Thomas Wackersstraat 56a
6041 AL Roermond

Maandag 06:30-19:00
Dinsdag 06:30-19:00
Woensdag 06:30-19:00
Donderdag 06:30-19:00
Vrijdag 06:30-19:00

Kinderopvang Keet in de Kerk is 52 weken in het jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.
Op verzoek zullen wij de deuren ook al om 6.30 of 07.00 uur openen en kunnen wij langer open blijven tot 19.00 uur.

Er zijn een aantal dagen in het jaar dat wij gesloten zijn, en wel op:

• Nieuwjaarsdag
  • 2e paasdag