Buitenschoolse opvang Keet in de Kerk in Roermond

De kinderopvang in Roermond

Kinderen zijn in wezen al van jongs af aan bezig met leren, ze zijn nieuwsgierig en vol creativiteit, hebben hun eigen passies en zijn van nature uit op contact. De begeleiders van particuliere kinderopvang Keet in de Kerk geven de kinderen veel ruimte om dingen te ontdekken en om hun eigen weg te gaan.

 

Een dagje bij Kinderopvang Keet in de Kerk

Klik hier om een indruk te krijgen hoe een dagje bij Kinderopvang Keet in de Kerk is! 

Wie werken er bij Keet in de Kerk?

danielle; Kinderopvang Keet in de kerk

Danielle, oprichter en directeur van Keet in de Kerk 

In 2010 heb ik, na een uitgebreide verbouwing, de deuren van Keet in de Kerk kunnen openen. Ik ben verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer en de kwaliteit en financiën van de kinderopvang. Ik heb een team van fantastische dames achter me staan die er voor zorgen dat elke dag weer een feest is voor de kinderen. De kinderen staan altijd op nummer 1 bij ons.

Nicole; Kinderopvang Keet in de kerk

Nicole, Teamleider Baby-Dreumes groep en werkzaam op de Wintertuin en de Lentetuin

Ik ben Nicole, getrouwd met Rob en heb vier kinderen, Daan Joost en onze tweeling Bram en Eva. In mijn vrije tijd ben graag bezig met koken, lezen en klus en knutsel ik graag. Voor ik bij Keet in de kerk ben komen werken heb ik eerst de opleiding Agogisch werk gedaan en ben hierna de opleiding voor Z-verpleegkundige gaan doen op St Anna in Heel. Waar ik zorgde voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt ben ik de ouderenzorg in gegaan en heb 10 jaar in een verpleeghuis gewerkt. Vanaf januari 2010 mag ik babytjes en dreumesen bij Keet in de kerk een leuke dag bezorgen, en verzorgen. Wat ik met veel plezier doe.

Ingrid; Kinderopvang Keet in de kerk

Ingrid, werkzaam op de Wintertuin en de Lentetuin

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Na mijn opleiding Kinderverzorging Jeugdverzorging heb ik gewerkt als klassenassistente op een zmlk school.  Aansluitend ben ik tien jaar werkzaam geweest in de zwakzinnigenzorg als groepsbegeleidster. Na het lezen van een vacature voor groepsleidster in de kinderopvang begon het te kriebelen en besloot ik hierop te solliciteren. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een ander dagverblijf mocht ik solliciteren bij Keet in de kerk en tot mijn grote vreugde werd ik aangenomen. Sinds oktober 2010 werk ik hier met veel plezier. Na een start bij de peutergroep heb ik de overstap gemaakt naar de babygroep waar ik met veel plezier voor de kleintjes zorg. Recent heb ik een cursus babymassage gevolgd om zo net dat beetje extra te kunnen geven aan onze kinderen. Het is iedere dag weer leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ieder op zijn eigen manier.

Patty; Kinderopvang Keet in de kerk

Patty, werkzaam op de Wintertuin en de Lentetuin

 

Vanaf november 2011 ben ik begonnen met werken bij Keet in de Kerk. Samen met mijn vriend Luc en mijn zoontje Jules woon ik in Linne. Nadat ik mijn opleiding SPW 4 heb afgerond ben ik werkzaam geweest als au-pair in Zwitserland en heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in de kinderopvang en de BSO. Ik vind het mooi om de kinderen hun eerste stapjes te zien zetten en hun eerst woordjes te horen zeggen, maar ook het verzorgen en knuffelen met de kinderen vind ik geweldig. Het stimuleren en het begeleiden van de kinderen bij hun grote avontuur, hun mogelijkheden en talenten blijft een mooi beroep!

 

Wendy; Kinderopvang Keet in de kerk

Wendy, werkzaam op de Wintertuin en de Lentetuin

In 2014 ben ik getrouwd en samen hebben we een zoon van 1 jaar oud. In juni 2010 heb ik de opleiding HBO Pedagogiek afgerond. Vervolgens heb ik verschillende jaren met plezier in de kinderopvang gewerkt, zowel in verticale als horizontale groepen. Kinderen zijn vanuit zichzelf nieuwsgierige persoontjes. Kinderen leren van elkaar, ze leren dingen over zichzelf en over de wereld om zich heen. Ieder kind is anders en uniek. Met de opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen hoop ik kinderen te kunnen stimuleren in hun weg naar zelfredzaamheid. Het inspireert me te zien hoe kinderen zich van jongs af aan ontwikkelen tot een volwaardig mens. Spelenderwijs komen deze vaardigheden tot ontwikkeling. Vanaf 2016 zorg ik voor de baby's en dreumesen bij Keet in de Kerk. 

Samira, werkzaam op de Wintertuin en de Lentetuin

In 1991 ben ik geboren in Roermond, waar ook mijn familie woont. Echter heb ik mijn hele leven in België, nabij Brussel, gewoond. Daar heb ik op school gezeten en de opleiding ‘Verzorging’ gevolgd. Daarna heb ik nog een specialisatiejaar kinderzorg gedaan en afgerond. Na mijn studie heb ik 5,5 jaar een groep geleid met kinderen tussen de 0 en de 3 jaar. Nu ben ik terug verhuisd naar Herkenbosch en woon ik bij mijn zus. Sinds januari 2017 werk ik in de lente- en wintertuin bij Keet in de Kerk. Het lijkt me leuk om nu voor jullie kinderen te zorgen en ze te begeleiden in hun prille leventje. Ik houd ervan om kinderen te zien ontwikkelen; hun eerste woordjes, de eerste stapjes en hapjes, de eerste tekening, enz. Dat ik hieraan een bijdrage kan leveren samen met de ouders vind ik dan ook geweldig. Verder knutsel en reis ik graag.

Carmen, werkzaam op de Lentetuin en de Wintertuin

Ik ben 19 jaar oud en woon samen met mijn ouders en 2 zusjes in Beesel. In juli 2018 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 behaald. in augustus 2018 ben ik begonnen met een 1,5 jarige BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Vanaf juli 2018 zal ik deel gaan uit maken van het team Keet in de Kerk. In mijn vrije tijd hou ik er van om leuke dingen te doen met vrienden, creatief bezig te zijn en ben graag buiten.Ik verheug me op deze nieuwe ervaring.

Desirée; Kinderopvang Keet in de kerk

Desirée, Teamleider Peutergroep en werkzaam op de Zomertuin en Herfsttuin en Coördinator VVE Peuteropvang de Tovertuin

In november 2010 ben ik als stagiaire binnen gekomen bij Keet in de kerk. Na een jaar stage te hebben gelopen, ben ik het leren met werken gaan combineren door over te stappen naar de BBL-opleiding SPW 4. Deze opleiding heb ik in 2012 afgerond en ben toen gaan werken op peutergroep de zomertuin waar ik het nog steeds erg leuk vind om met deze doelgroep te werken en hun ontwikkeling te mogen volgen. Ik wilde mezelf ook nog verder ontwikkelen op pedagogisch gebied en ben in september 2012 gestart met de deeltijdopleiding Pedagogiek. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond.

Nathasja; Kinderopvang Keet in de kerk

Nathasja, werkzaam op de Zomertuin en de Herfsttuin en Peuteropvang de Tovertuin

Ik ben 21 jaar en woon in Roermond. Tijdens mijn SAW-4-opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij Keet in de Kerk, waar ik mij vanaf dag 1 erg thuis heb gevoeld. Na 3,5 jaar heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en kreeg ik in augustus 2013 de kans om hier bij Keet in de Kerk aan een nieuw avontuur te beginnen. 

Loes; Kinderopvang Keet in de kerk

Loes, werkzaam op de Zomertuin en Herfsttuin

Ik woon in Herkenbosch. In februari 2015 heb ik mijn opleiding SAW kinderopvang niveau 4 afgerond en ben ik erna meteen gaan werken. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam op de zomer- en herfsttuin. Elke leeftijd heeft zijn charmes en elk kind is een individu wat elke dag bijzonder maakt, en mijn werk dus zo leuk maakt! De enthousiasme, fantasie en nieuwsgierigheid van de kinderen vind ik erg leuk, en ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien in hun kunnen en doen waardoor ik ze  kan motiveren om te zorgen voor een goede ontwikkeling.  In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn vrienden, ben ik graag met mijn hond bezig en ben ik graag buiten. 

Tilly; Kinderopvang Keet in de kerk

Tilly, werkzaam op de Zomertuin en Herfsttuin

Samen met mijn man Rob en onze dochters Fleur en Floor woon ik net buiten Leeuwen. Na mijn opleiding Agogisch Werk heb ik de Z-opleiding gevolgd. Na 12 jaar werken in een woongroep voor verstandelijk gehandicapten, heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang, waar ik 14 jaar heb gewerkt in groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Hoe peuters zich ontwikkelen inspireert en motiveert mij enorm.Bij Keet in de Kerk staat de eigen beleving van het kind centraal, dit maakt elke dag weer opnieuw speciaal en uitdagend. In mijn vrije tijd zit ik bij de scouting, ga geregeld met een cliënte van huize St. Anna op stap. Met ons gezin zijn we sociaal actief in het verenigingsleven van Leeuwen.Vanaf 1 juli 2014 duik ik samen met de kinderen,collega’s en ouders in een nieuw avontuur bij Keet in de Kerk.

Shawnee; Kinderopvang Keet in de kerk

Shawnee, werkzaam op de Zomertuin en Herfsttuin

In 2014 heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik was op dat moment 19 jaar oud en ik wilde daarom ook graag gaan doorstuderen aan het HBO Social Work. Deze opleiding heb ik niet afgemaakt en ik ben in oktober 2017 gestopt. Dit omdat het achteraf toch niet was wat ik graag wilde gaan doen en het niveau was voor mij helaas iets te hoog. Tijdens mijn tijd op het HBO is het wel altijd blijven kriebelen om in het kinderdagverblijf te gaan werken. Dit was toch wel waar mijn hart na al die tijd is blijven liggen. Dus toen ik met mijn opleiding ben gestopt ben ik meteen actief gaan solliciteren naar een baan binnen de kinderopvang en zo ben ik bij Keet in de kerk terecht gekomen! Hier heb ik een baan aangeboden gekregen om te mogen gaan werken op de peutergroepen. Ik zal vanaf begin april een deel uit gaan maken van het team van Keet in de kerk en ik kijk er erg naar uit om hier te mogen komen werken!

Susan; Kinderopvang Keet in de kerk

Susan, werkzaam op de Zomertuin en Herfsttuin

Hallo allemaal, bij deze wil ik mij graag even voorstellen; Ik ben Susan Kruisheer en ik woon met mijn gezin in Baarlo. Nu mijn 3 kinderen wat groter, ouder, zelfstandiger en wijzer zijn komt er wat ruimte om het onderwijs weer in te gaan. Het lijkt mij super fijn om met de kinderen aan de slag te gaan. Zodra ik Keet in kerk zag voelde ik mij op mijn plaats. Wat een lieve mensen werken daar en wat een mogelijkheden om samen met de kinderen uitdagingen aan te gaan. Heerlijk spelen, zingen, dansen en knutselen en samen veel ontdekken. Daarnaast heb ik in Panningen een eigen balletstudio voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus ik ben een bezig bijtje die een super gezellige plek heeft gevonden.

Maike; Kinderopvang Keet in de kerk

Maike, Teamleider BSO en werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin en de Keetclub 8+

Ik ben op 03-12-1985 geboren te Zoetermeer, ik heb 3 kinderen, en mijn hobby’s zijn sport en spel, lezen en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden. Ik werk al jaren in de kinderopvang. Ik heb in grote en in kleine organisaties gewerkt, op het kinderdagverblijf, maar grotendeels op de buitenschoolse opvang. Verder ben ik teamcoach in een grote organisatie, en locatiemanager in een kleine organisatie geweest. Sinds september 2010 ben ik werkzaam bij Keet in de Kerk. Ik heb de training “triple p” een aantal jaren geleden behaald. Een training die gericht is op het positief opvoeden van kinderen en opvoedingsondersteuning biedt.

Janneke; Kinderopvang Keet in de kerk

Janneke, werkzaam op BSO de Geheime Tuin en de Tovertuin

Ik ben een echt buitenmens. Mijn grootste hobby’s zijn mijn twee paarden en al het andere vee dat wij thuis, in Boukoul (Swalmen) rond hebben lopen.

Vanaf augustus 2012 ben ik werkzaam bij Keet in de Kerk.

Käthy; Kinderopvang Keet in de kerk

Käthy, werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin

Vanaf januari 2013 werk ik met veel plezier in het BSO-team van Keet in de Kerk. Ik woon in Swalmen, ben getrouwd, heb twee zonen en een dochter, en ben sinds 2012 oma van een lieve kleindochter. In het verleden heb ik gewerkt als verpleegkundige, was ik betrokken bij epidemiologisch onderzoek en heb ik bij de gemeenten Nederweert en Leudal gewerkt, o.a. voor het jeugdbeleid. Ook heb ik een hele periode op vrijwillige basis gewerkt als leidster op de peuterspeelzaal en op de basisschool als hulpouder en begeleider van kinderen, die meer aankunnen dan het gemiddelde niveau van de klas. Omdat ik dit zo ontzettend leuk en interessant vond ben ik Hbo Pedagogiek gaan studeren. Toen ik 50 werd heb ik besloten weer dat te gaan doen waar mijn passie ligt: in het werken met kinderen. Wat een geluk dat ik dat bij keet in de Kerk mag doen!! Recent heb ik trainingen gevolgd waarbij het bevorderen van weerbaarheid van kinderen in de basisschoolleeftijd centraal staat. Standaardkinderen bestaan niet: ieder kind is anders. Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met mijn collega’s voor ieder kind de voorwaarden te creëren waarbinnen het zich optimaal kan ontwikkelen. De natuur, tuinieren, spelletjes, toneel en knutselen: ik vind het allemaal leuk! Kinderen zijn zo rijk van zichzelf, het is geweldig om hen te mogen begeleiden bij het groter groeien!!

Maartje Keet in de Kerk

Loes, werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin en BSO de Keetclub 8+

Sinds april 2017 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Keet in de Kerk. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Kindcentra Peel en Maas op verschillende leeftijdsgroepen.Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest binnen verschillende Horeca gelegenheden.Ondanks dat horeca een mooi beroep is blijft mijn hart bij de kinderopvang.Binnen deze wereld is geen dag hetzelfde; ontdekken, creativiteit, fantasie, spel en ontwikkeling blijven mij fascineren.Nu mag ik samen met de kinderen en collega mijn passie hierin verder ontwikkelen.Langs mijn werk geniet ik van de tijd samen met mijn zoon, dochter en vriend.Samen genieten we van elk moment en alles wat we ondernemen.In mijn vrije tijd ren ik bij Mamma Moves en ben mede bestuurder van Buurtvereniging De Bloom.

Chiara; Keet in de Kerk

Chiara, werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin en BSO de Keetclub 8+

Sinds november 2017 ben ik werkzaam binnen Kinderopvang Keet in de Kerk.

Al sinds mijn vijfde zit ik bij mijn grote hobby, de scouting. Na tot mijn 17e als jeugdlid genoten te hebben ben ik zelf bij de leiding gegaan. Het bezig zijn met de ontwikkeling van kinderen, in spel, creatieve activiteiten en het buitenleven hebben me altijd veel voldoening gegeven. Geen wonder dus dat ik na mijn opleiding creatieve therapie terecht ben gekomen in de kinderopvang. Waar ik iedere dag met de kinderen mee mag spelen en ze helpen groeien in hun ontwikkeling!

In mijn vrije tijd ben ik naast de scouting graag bezig met lezen, leuke dingen doen met vrienden en familie, motorrijden en ons huis verbouwen samen met mijn vriend.

Olesja; Keet in de Kerk

Olesja, werkzaam op BSO de Tovertuin, de Geheime Tuin en de Keetclub

Vanaf juli 2018 ben ik blij om bij “Keet in de kerk” te mogen werken als pedagogisch medewerker. Sinds 2005 woon ik in Roermond. Mijn achtergrond is tienjarige opleiding aan het kunstencentrum en succesvol afgeronde universitaire bacheloropleiding lerares beeldende kunst en kunstgeschiedenis. Creatieve activiteiten zijn leuk, maar ook belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind, om motorische vaardigheden en verbeeldingskracht  te ontwikkelen. In mijn pedagogisch werk is het prima te combineren met allerlei creatieve activiteiten. Omdat kunst en beeldende activiteiten twee belangrijke onderdelen van mijn leven zijn, ben ik zelf ook voortdurend bezig met het ontwikkelen van eigen creativiteit. ”

 

Yvonne; Keet in de Kerk

Yvonne, werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin

Vanaf 1 december 2018 ben ik werkzaam op de BSO. Ik ben getrouwd , heb twee kinderen , een dochter en een zoon en twee honden en woon in Herten. Na mijn baan als medisch analist heb ik jaren vrijwilligerswerk gedaan op een kinderdagverblijf en gastouder geweest. Dat vond ik zo leuk dat ik toen mijn Spw 3 diploma ben gaan behalen. Hierna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf in Herten. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik gesolliciteerd heb bij Keet in de kerk. Ik heb er echt hele erge zin in. De dieren en ook de inrichting zowel binnen als buiten trekken me enorm aan. 

Yvonne; Keet in de Kerk

Yvonne, werkzaam op BSO de Tovertuin en de Geheime Tuin

Vanaf 1 december 2018 ben ik werkzaam op de BSO. Ik ben getrouwd , heb twee kinderen , een dochter en een zoon en twee honden en woon in Herten. Na mijn baan als medisch analist heb ik jaren vrijwilligerswerk gedaan op een kinderdagverblijf en gastouder geweest. Dat vond ik zo leuk dat ik toen mijn Spw 3 diploma ben gaan behalen. Hierna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf in Herten. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik gesolliciteerd heb bij Keet in de kerk. Ik heb er echt hele erge zin in. De dieren en ook de inrichting zowel binnen als buiten trekken me enorm aan. 

Helen; Kinderopvang Keet in de kerk

Debby, all-round pedagogisch medewerker

ik ben 19 jaar oud en woon samen met mijn ouders en zusje in Melick.In juli 2018 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Eind augustus 2018 ben ik gestart met mijn BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en ben ik werkzaam bij Keet in de Kerk. Ik heb er ontzettend veel zin in. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en ben ik veel buiten.

 

 

Oudercommisie

De leden van de oudercommissie van Kinderopvang Keet in de Kerk zijn:

Judith Theunissen (voorzitter), moeder van Fabrice (de Keetclub 8+) en Fauve (de Keetclub 8+)

Maartje Smeets, moeder van Eva (de Keetclub 8+)

Heike Kloth, moeder van Floris en Nathan (de Geheime tuin)

Sandra Hodzelmans, moeder van Jur (de Keetclub 8+) 

Linda Maessen, Moeder van Eefje, Lieke (de Geheime tuin) en Tim (de Zomertuin en Peuteropvang de Tovertuin)

Lynn Rulkens, Moeder van Kenza (de Tovertuin) en Moussa (de Lentetuin)

De oudercommissie bestaat uit een groep enthousiaste ouders die zich inzetten voor de belangen van ouder en kind. Vanuit de wet op de kinderopvang heeft de oudercommissie het recht Kinderopvang Keet in de Kerk te adviseren over de volgende onderwerpen:

  • pedagogisch beleidsplan
  • voedingsaangelegenheden
  • risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid
  • openingstijden
  • klachtenregeling en het aanwijzen van de leden van de klachtencommissie
  • prijs van de kinderopvang
  • kwaliteitsbeleid met betrekking tot: aantal kinderen per leidster, groepsgrootte, opleidingseisen beroepskrachten in opleiding

De oudercommissie is te bereiken via oudercommissie@keetindekerk.com

Download hier het advies van de oudercommissie voor de toepassing van het 4 ogen principe dat per 1 juli 2013 in werking is getreden.